Williams Racing και Gulf Oil International – Ανακοινώνουν Μακροχρόνια Συνεργασία

Η Gulf Oil International, κορυφαίος κατασκευαστής λιπαντικών κινητήρων, ανακοινώνει πολυετή συνεργασία με την Williams Racing.

Η συνεργασία της Gulf με την Williams Racing είναι άλλη μία σημαντική συμφωνία για την ομάδα, καθώς συνεχίζει τη δυναμικής της πορεία στις επιχειρήσεις, παρουσιάζοντας μια νέα εποχή εμπορικής ανάπτυξης για την Williams Racing από την εξαγορά της από την Dorilton Capital.

Μαζί, η Williams Racing και η Gulf θα γράψουν το επόμενο κεφάλαιο της εξέχουσας ιστορίας της Gulf στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, επεκτείνοντας τη συνεργασία πέρα από την ομάδα της Formula 1, καθώς η Gulf θα συνεργαστεί επίσης με την Ακαδημία Οδηγών της Williams Racing και την Williams Esports. Με αυτή την επέκταση θα συμβάλει η Gulf στην ανάπτυξη της καριέρας των νέων οδηγών μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα δώσει πρόσβαση στο χώρο για όλους.

Τα χρώματα της Gulf θα προβάλονται στο νέο FW45, τις στολές των οδηγών αγώνων, στην κατασκευή για τα pitstops και στις στολές των μηχανικών της ομάδας που δουλεύουν στα pitstops. Θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες ες μάρκετινγκ κατά τη διάρκεια του έτους που θα αντικατοπτρίζουν το κοινό όραμα για το μέλλον στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Οι δραστηριότητες με την Ακαδημία Οδηγών της Williams Racing και την Williams Esports θα εξασφαλίσουν ότι η Gulf μπορεί να προσεγγίσει νέο κοινό και να παίξει ρόλο στην επιτυχία των νεότερων γενεών. Η συνεργασία αυτή θα περιλαμβάνει επίσης ευκαιρίες ψηφιακής αλληλεπίδρασης με τους φιλάθλους, φέρνοντας τους φίλους της Williams Racing, της Gulf και της Formula 1 πιο κοντά στο άθλημα που αγαπούν.

Ο Matthew Savage, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Williams Racing, δήλωσε: «Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος για αυτή τη συνεργασία μεταξύ της Williams Racing και της Gulf, μιας γνωστής και αξιόπιστης παγκόσμιας μάρκας, που μας εμπιστεύθηκε ως μακροχρόνιο συνεργάτη. Αυτό σηματοδοτεί τη δύναμη της μάρκας μας και των εμπορικών μας προσφορών. Η Gulf και η Williams Racing μοιράζονται μια ένδοξη κληρονομιά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και, μαζί, γράφουμε ιστορία με αυτή τη συνεργασία.»

Ο James Bower, Εμπορικός Διευθυντής της Williams Racing, είπε: «Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Gulf, έναν κορυφαίο παγκόσμιο κατασκευαστή στη βιομηχανία και μια διακεκριμένη μάρκα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η συνεργασία μας δείχνει τη συνεχή προσπάθεια της ομάδας να αναπτύξει τη μάρκα και την εμπορική μας πρόταση. Είναι απόδειξη της δουλειάς της ομάδας και της Gulf που μας ενώνουν σε αυτό το ταξίδι και ανυπομονώ οι φίλαθλοι να ζήσουν ό,τι έχουμε προγραμματίσει.»

Ο Mike Jones, Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Oil International: «Η Gulf έχει μια περήφανη ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με μερικές από τις πιο εμβληματικές ομάδες, και η Williams Racing δεν αποτελεί εξαίρεση. Μαζί μοιραζόμαστε δεκαετίες εμπειρίας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, φέρνοντας τους φιλάθλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της Formula 1 και της Williams Racing πιο κοντά στο άθλημα που αγαπούν μέσω της συνεργασίας μας. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέσω της Ακαδημίας Οδηγών της Williams Racing και της Williams Esports.

Μαζί μοιραζόμαστε ένα όραμα για ένα λαμπρό μέλλον για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εντός και εκτός πίστας, εφικτό μέσω της κοινής μας κουλτούρας συνεργασίας και καινοτομίας. Αυτό καθιστά την Williams Racing τον τέλειο συνεργάτη για τη Gulf, και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο της εμβληματικής ιστορίας μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.»

Φεβρουάριος 2023