Το Gulf Formula Elite γίνεται το Πρώτο Λιπαντικό Πλήρωσης της McLaren Automotive

Η Gulf με περηφάνεια ανακοινώνει ότι το προιόν Gulf Formula Elite είναι πλέον το λιπαντικό πρώτης πλήρωσης σε όλα τα υπεραυτοκίνητα της McLaren Automotive που φεύγουν από το Κέντρο Παραγωγής της McLaren στο Woking, Surrey, Αγγλία.

Στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας συνεργασίας, η McLaren Automotive θα προσφέρει επίσης στους πελάτες της πρόσβαση στο Gulf Formula Elite, ένα λιπαντικό υψηλών επιδόσεων, ως προτιμώμενο προμηθευτή της.

Οι τεχνολογικές ομάδες της Gulf και της McLaren Automotive συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν ένα λιπαντικό που προσφέρει την απόλυτη προστασία για τους κινητήρες V8 και V6 υψηλών επιδόσεων της McLaren, ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, για να διασφαλίσουν κορυφαία απόδοση συνεχώς.

Το Gulf Formula Elite χρησιμοποιεί την Τεχνολογία Thermoshield για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις απόδοσης της McLaren, δημιουργώντας μια ανθεκτική επίστρωση σε όλα τα κρίσιμα μέρη του κινητήρα για βέλτιστη προστασία από τη φθορά. Το προιόν Gulf Formula Elite διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία βοηθώντας στη διάχυση της θερμότητας, αποτρέπει την αλλοίωση του λιπαντικού και συμβάλλει στον καλύτερο έλεγχο των καταλοίπων.

Ο Mike Jones, Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Oil International, δήλωσε:

«Η τεχνολογική μας συνεργασία με τη McLaren Automotive επιτρέπει στη Gulf να προσφέρει την κορυφαία τεχνογνωσία της και τις παγκόσμιας κλάσης δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης για να επιτύχει την ανάπτυξη τεχνολογιών υψηλών επιδόσεων όπως το Gulf Formula Elite.»

«Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουμε τη McLaren Automotive στην ασταμάτητη προσπάθειά της να είναι η καλύτερη και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε το νέο, παγκόσμιας κλάσης προϊόν μας – το Gulf Formula Elite – με τους πελάτες της McLaren.»

Ο Gareth Dunsmore, Επικεφαλής Μάρκετινγκ της McLaren Automotive, δήλωσε:

«Η μακροχρόνια συνεργασία της McLaren και της Gulf αφορά την τεχνολογία που επιτρέπει υψηλές επιδόσεις, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που οι πελάτες των υπεραυτοκίνητων μας θα επωφεληθούν από το Gulf Formula Elite.»

«Μαζί με την Gulf, επιλέξαμε προσεκτικά και δοκιμάσαμε το Gulf Formula Elite για να διασφαλίσουμε ότι όχι μόνο προστατεύει τους κινητήρες υψηλών επιδόσεων μας αλλά συμβάλλει στη διατήρηση των επιδόσεων ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες.»

Η σχέση της Gulf με τη McLaren ξεκίνησε το 1968 και συνεχίστηκε τόσο στη Formula 1, όσο και στη σειρά Can-Am, όπου η συνεργασία κέρδισε πάνω από 40 αγώνες, καθώς και στις 24 Ώρες του Le Mans τη δεκαετία του 1990, με την περίφημη McLaren F1 GTR. Οι δύο εμβληματικές μάρκες επανενώθηκαν τον Ιούλιο του 2020.

Η Gulf θα είναι επίσης παρούσα στις εκδηλώσεις PURE της McLaren Automotive που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο και σε ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυο λιανικής της McLaren Automotive, που τώρα αριθμεί 100 καταστήματα.

Σχετικά με την McLaren Automotive:

Η McLaren Automotive είναι δημιουργός πολυτελών υπεραυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Κάθε όχημα συναρμολογείται με το χέρι στο Κέντρο Παραγωγής της McLaren (MPC) στο Woking, Surrey, Αγγλία.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2010, είναι πλέον το μεγαλύτερο μέρος του Ομίλου McLaren.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει μοντέλα GT, υπεραυτοκινήτων, motorsport και Ultimate Series που πωλούνται μέσω περισσότερων από 95 αντιπροσώπων σε πάνω από 32 αγορές παγκοσμίως.

Η McLaren είναι πρωτοπόρος που συνεχώς υπερβαίνει τα όρια. Το 1981, εισήγαγε το ελαφρύ και ανθεκτικό πλαίσιο από ανθρακονήματα στη Formula 1 με τη McLaren MP4/1.

Το 1993 σχεδίασε και κατασκεύασε το McLaren F1 road car – από τότε η εταιρεία δεν έχει κατασκευάσει αυτοκίνητο χωρίς πλαίσιο από ανθρακονήματα. Στο πλαίσιο της σειράς Ultimate, η McLaren ήταν η πρώτη που παρουσίασε υβριδικό υπεραυτοκίνητο, το McLaren P1™.

Το 2018, η εταιρεία εγκαινίασε το νέο της Κέντρο Τεχνολογίας Σύνθετων Υλικών McLaren αξίας £50 εκατ. στη βόρεια Αγγλία, που θα παράγει την επόμενη γενιά ελαφρών «tubs» από ανθρακονήματα, τα οποία αποτελούν την καρδιά όλων των αυτοκινήτων McLaren.

Το 2019, η McLaren παρουσίασε τη 600LT Spider, καθώς και τη νέα GT, τη Senna GTR μόνο για πίστα και αποκάλυψε τα 620R και McLaren Elva. Το 2020, η McLaren λάνσαρε την 765LT.

Σχετικά με την Gulf Oil International:

Η Gulf, μια πλήρως ελεγχόμενη εταιρεία του Ομίλου Hinduja, είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες downstream, με παρουσία σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως. Η Gulf είναι επίσης ο κύριος μέτοχος της Gulf Oil Lubricants India Ltd, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Βομβάης (BSE), η οποία είναι κορυφαία εταιρεία προώθησης μιας εκτεταμένης σειράς αυτοκινητιστικών και βιομηχανικών λιπαντικών στην Ινδία.

Ο βασικός τομέας δραστηριότητας της GOI είναι η κατασκευή και η προώθηση μιας εκτεταμένης σειράς λιπαντικών επιδόσεων και συναφών προϊόντων για όλους τους τομείς της αγοράς. Η GOI αδειοδοτεί επίσης εθνικά δίκτυα λιανικής πώλησης καυσίμων παγκοσμίως. Η επωνυμία καυσίμων Gulf είναι σήμερα παρούσα σε πρατήρια καυσίμων σε 26 χώρες με περισσότερα από 1.500 σημεία πώλησης.

Οι επιχειρήσεις της Gulf Oil International Group περιλαμβάνουν την Gulf Oil Marine, η οποία προμηθεύει λιπαντικά στη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία σε περισσότερα από 1.100 λιμάνια παγκοσμίως. Οι εθνικές επιχειρήσεις της Gulf περιλαμβάνουν την εξειδικευμένη προμήθεια καυσίμων της Gulf Aviation, τα franchises της Gulf Express, την προστασία καλλιεργειών της Gulf Oil Argentina (Argenfrut) και την εταιρεία ενέργειας Gulf Gas+Power.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε…