Η Everrati Παρουσιάζει την Ηλεκτρική Porsche Gulf Signature Edition στο Salon Privé

  • Βασισμένο σε μια πλήρως ανακατασκευασμένη Porsche 911 (964), με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικό κινητήρα EV.
  • Με την κλασική πορτοκαλί και μπλε αγωνιστική διακόσμηση σε συνεργασία με την Gulf.
  • Η Signature Edition διαθέτει 500 ίππους, 500Nm ροπής, επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα και έχει αυτονομία 180 μιλίων.
  • Η Everrati είναι επί του παρόντος ο μοναδικός κατασκευαστής πλήρως ηλεκτρικών οχημάτων που έχει την έγκριση της Gulf.

Η Everrati Automotive Limited (Everrati™), μια κορυφαία τεχνολογική εταιρεία που ειδικεύεται στον ανακατασκευή εμβληματικών αυτοκινήτων μέσω της ενσωμάτωσης των πιο σύγχρονων ηλεκτρικών κινητήρων (EV), παρουσιάζει τη νέα Porsche Gulf Signature Edition, ένα ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο βασισμένο σε πλήρως αποκατεστημένη Porsche 911 (964), στο Salon Privé Concours d’Elégance.

Το Salon Privé Concours d’Elégance, το οποίο φιλοξενεί μερικές από τις πιο μοναδικές δημιουργίες της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι διάσημο για το εκπληκτικό του σκηνικό στο Blenheim Palace, στην καρδιά της εξοχής της Οξφόρδης. Το ειδυλλιακό αυτό μέρος συγκεντρώνει αυτοκίνητα από όλες τις εποχές, από κλασικά vintage μέχρι σύγχρονα υπεραυτοκίνητα και θρύλους των αγώνων. Φέτος, η Everrati παρουσιάζει με υπερηφάνεια την Gulf Signature Edition για πρώτη φορά στο κοινό, δίπλα στην ηλεκτρική έκδοση του θρυλικού GT40, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Superformance.

Με στοιχεία από ανθρακονήματα και ηλεκτρικό κινητήρα τελευταίας τεχνολογίας EV, η Porsche Gulf Signature Edition προσφέρει αυτονομία οδήγησης χωρίς εκπομπές ρύπων 180 μιλίων και επιτάχυνση από 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα. Ο ηλεκτρικός κινητήρας, που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για την Gulf Signature Edition, συνδυάζεται με μια μπαταρία 53kWh και προηγμένο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας.

Με 500 ίππους που αποδίδονται στους πίσω τροχούς, η νέα Porsche Gulf Signature Edition έχει πάνω από διπλάσια ιπποδύναμη από την αρχική Porsche 964 της δεκαετίας του 1990. Με 500Nm ροπής που αποδίδεται άμεσα, το αυτοκίνητο μπορεί να επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα. Αυτή η εκρηκτική επιτάχυνση συνοδεύεται από αυτονομία 180 μιλίων, ανάλογα με το στυλ οδήγησης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Everrati με την Gulf International, η Porsche Gulf Signature Edition είναι άμεσα αναγνωρίσιμη χάρη στα κλασικά πορτοκαλί και μπλε αγωνιστική χρώματα της Gulf, που θεωρούνται από τα πιο διάσημα χρώματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η Gulf, μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη και αξιόπιστη μάρκα, παραδοσιακά γνωστή ως εταιρεία καυσίμων downstream, είναι συνώνυμη με ποιοτικά προϊόντα, καινοτομία και τεχνική αριστεία, αλλά πλέον μεταβαίνει ενεργά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τα χαρακτηριστικά της Everrati.

Ο Justin Lunny, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Everrati Automotive Limited, δήλωσε:

«Η Everrati επαναπροσδιορίζει μερικά από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα του κόσμου, επιτρέποντάς τους να οδηγούνται και να απολαμβάνονται με ένα καθαρό μέλλον. Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε την πρώτη από τις δημιουργίες μας με τα χρώματα της Gulf, βασισμένη σε μια ηλεκτρική και ανακατασκευασμένη Porsche 911 (964) στο Salon Privé, δίπλα σε μερικούς αληθινούς θρύλους της βιομηχανίας. Ο συνδυασμός της εκπληκτικής πορτοκαλί και μπλε σήμαμσης της Gulf και του ηλεκτρικού μας κινητήρα κάνει τη Signature Edition ένα πραγματικά εξαιρετικό υπεραυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών.»